Metsätilakauppa on metsätilan myyjän ja ostajankin näkökulmasta taloudellisesti merkittävä asia. Koska metsätiloilla on hyvä kysyntä voi metsätilan saada myytyä helpostikin, mutta helppo myynti kannattaa ehdottomasti välttää myyjän näkökulmasta. Hallitsematon metsätilan omatoiminen myynti voi johtaa metsätilan myyjän kannalta kymmenien tuhansien eurojen taloudelliseen vahinkoon.

Metsätilan myyntiä ei kannata hoitaa omatoimisesti, ellei hallitse metsätilakaupan erityiskysymyksiä, jotka voivat liittyä esimerkiksi metsätilan arvonmäärittämiseen ja metsätila-arvion erityispiirteisiin ja merkitykseen metsätilakaupan pohjatietona, metsätilan metsätaloudellisen arvo ja markkina-arvon määräytymisen suhteeseen, myyjän metsätilakauppaan liittyvien vastuiden hallintaan, tehokkaan myyntikanavan vaikutukseen metsätilan myyntihintaan, metsätilakaupan virhekysymysiin ja metsätilakaupan verotusasioihin.

Metsälakipuhelimesta saat neuvot laadukkaasti metsätilakauppaan liittyviin erityis- ja vastuukysymyksiin niin myyjän, ostajan, välittäjän kuin tila-arviontekijän näkökulmista! Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että mahdollisimman moni metsätilakauppa Suomessa tehdään onnistuneesti ja metsätilakaupoihin liittyvät erimielisyydet saadaan sovittua!

Soita metsälakipuhelimeen 060095090 (3,56 euroa/min +pvm)

Ma-Pe 8-18

La 10-16

Kaupallinen yhteistyö

Suunnitteletko ison metsätilan myymistä Pohjois-Suomesta? Suomen Metsätilakauppa LKV on erikoistunut suurten metsätilojen myymiseen. Ota maksutta rohkeasti yhteyttä kartoittaaksesi myyntiä.