Metsälakipuhelin palvelee metsänomistajien ohella myös metsänomistajille palveluja tarjoavia toimijoita. Mikäli työskentelet metsäperikuntien omistusjärjestelyjen parissa, hoidat metsätilakauppoja, teet perunkirjoituksia ja metsäperikuntien omistusjärjestelyitä, teet metsätilan sukupolvenvaihdoksia toimit metsäpalveluiden tarjoana ja tarvit vinkkiä erimielisyystilanteessa toimimiseen niin metsälakipuhelimesta saat nopeasti ja laadukkaasti vastauksen siihen mitä asiassa kannattaa huomioida ja miten asian kanssa kannattaa edetä.

Metsänomistajille palveluita tarjoavien laki- ja asianajotoimistojen, pankkien, metsäpalveluyritysten, metsäyhtiöiden ja muiden toimijoiden kannattaa hyödyntää metsä- ja lakiosaamisemme asiakkaidensa parhaaksi! Esimerkiksi metsäperikuntien kohdalla on tärkeää tietää, miten omistusjärjestely kannattaa toteuttaa, koska väärin toteutettuna asiakkaat voivat menettää mm. metsävähennyspohjan, joka toisin toimien olisi voitu saada. Kuolinpesäosuuksien kauppa kannattaa lähtökohtaisesti välttää, koska silloin metsävähennyspohjaa ei synny: metsävähennyspohjan syntymättömyydestä tulee metsänomistajalle 100 000 euron arvoisessa kuolinpesäosuuen kaupassa noin 18 000 euron menetys verrattuna tilanteeseen, jossa metsävähennyspohja syntyy. Metsätilojen oikea arvostus perukirjaan ja perikunnan toimintavaihtoehdot metsien suhteen ovat usein taloudellisesti erittäin merkittäviä valintoja joiden oikeellisuuteen kannattaa panostaa hiukan aikaa ja vaivaa, jotta saadaan metsänomistajien näkökulmasta paras lopputulos.

Metsälakipuhelimesta toimijat saavat nopeasti ja laadukkaasti ohjeet siihen, miten asiassa kannattaa edetä. Metsälakipuhelin palvelee valtakunnallisesti kattavilla aukioloajoilla juuri sinua.

Soita metsälakipuhelimeen 060095090 (3,56 euroa/min + pvm)

Ma-Pe 8-18

La 10-16